úterý 17. června 2014

SuperCopier Stáhnout


SuperCopier systém nahrazuje kopírování souborů z programu Průzkumník Windows je poměrně omezený základní a nepříliš praktické pro určité operace. SuperCopier, nabízí možnost kopírovat, přesouvat soubory, ale také k obnovení převodů, které byly pozastavení nebo zastavení. Mnoho nastavení je k dispozici, je možné regulovat chování kopií nebo přenosové rychlosti.

Vývoj software nyní umožňuje uživatelům kopírovat více než 2 GB souborů (až 4 GB je to možné) a poskytuje mnoho opravy chyb: lepší správa obnovení převodů a odkladu poté, co k chybám Kopírovat. Oznámení balón se přidává k označení, zda máte dostatek místa na disku, nebo ne. Kromě toho, SuperCopier je mnohem méně náročné, využití procesoru se sníží.

Pokud jde o jeho použití, jeho jednoduchost spočívá v tom, že své návyky nejsou ztraceny. Jen ujistěte se, copy / paste souborů tak, aby SuperCopier zobrazí okno zobrazující různé informace o převodu. Kdykoliv můžete pozastavit převod, změnit pořadí souborů v seznamu, odstraňte některé soubory do seznamu, ale stále zálohovat seznamu kopírování. Chcete-li získat kopii tohoto seznamu, stačí jít na ikonu na hlavním panelu Supercopier, klikněte na "Nový úkol", pak "Kopírovat" a nahrát svůj seznam.

SuperCopier Stáhnout