neděle 15. června 2014

iTunes Stáhnout

Jeden z nejpopulárnějších multimediálních manažerů dostane tolik potřebné facelift a výkonnostní vylepšení

iTunes je audio a video přehrávač, který vám umožní spravovat vaše iOS zařízení, stejně jako stahování obsahu z iTunes Store.

iTunes 11 byl kompletně přepracován od základu. Vývoj iTunes stagnuje v posledních několika letech, takže Apple potřebuje dostat tuhle pravdu. Má Apple přibitý nebo je nový iTunes nepořádek? Přečtěte si o to zjistit.
Vlastnosti

Rozhraní iTunes byl kompletně re-představit. Vše je jednodušší a prostor je lépe využit. V předchozí verzi iTunes, tam byla trvalá bar na levé straně, kde můžete získat seznamy skladeb, alb, zařízení, a další. I když to za předpokladu, rychlý přístup k těmto funkcím, většina uživatelů nepoužívala jim většinu času. Apple je vyřazen to a dělal výchozí pohled album zabírají celé okno.
iCloud integrace byla také zpřísněna. Každá skladba jste si koupili v iTunes se nyní objeví ve vaší hudební knihovně, zda nebo ne to byl stažen. Klikněte na něj a stáhněte si album. Uživatel může nyní také streamovat přímo z cloudu, místo toho, aby nejprve stáhnout skladbu. To platí rovněž pro všechny TV a filmů, které byly zakoupeny v iTunes. K dispozici je také karta určená pro iTunes Match, hudba odpovídající služby společnosti Apple, aby všechny vaše skladby k dispozici přes zařízení, pokud jsou k dispozici v obchodě iTunes.

ITunes Store je také prošel redesignem s lípou nahoru nahoru. Nejlepší seznamy jsou stále tam a jsou snadněji procházet. iTunes 11 bude také vám umožní přístup k úložišti obsahu iTunes z vaší hudební knihovny, což svědčí o podobných umělců a skladeb, aniž by museli mít vás na iTunes Store.
Použitelnost

Procházení podle alba je radost. Klikněte na albu a skladby se zobrazí níže. iTunes také analyzuje barvu obal alba vytvořit barevné pozadí pro každého jednotlivého alba. To funguje dobře ve většině případů, ale efekt rozostření na alba na okrajích.
Novinka v iTunes 11 je "Up Next" funkce, která je v podstatě vymyšlené jméno pro váš fronty. Přidat skladby do fronty, ať jste kdekoli v rozhraní. Nemusíte spravovat seznam stop uspořádat a změnit uspořádání skladeb podle vašich představ.

Vytváření playlistů je mnohem lepší. Místo toho, aby museli skákat dovnitř a ven playlistu přidat a uspořádat skladby, playlisty nyní mají speciální panel na pravé straně, kde můžete manipulovat stopy, aniž by museli skákat kolem programu.

Mini hráč byl také kompletně přepracován a nyní je ve skutečnosti užitečné. Mini hráč dostal menší, ale využívá, že malý prostor mnohem lépe než předchozí verze. Ovládací prvky přehrávače se zobrazí s podržíte kurzor myši nad mini přehrávače. K dispozici je přístup k vyhledávání a vaše Nahoru Další frontu lze manipulovat z mini přehrávače.

Zařízení se zobrazí jako tlačítko v pravém horním rohu. Kliknutím na něj se dostanete na detailní stránku, kde můžete řídit všechno. Vyberte si, co chcete synchronizovat, spravovat aplikace, a dokonce i přehrávat hudbu přímo z vašeho iOS zařízení. Vše je snadnější číst a pochopit na kartě přístroje.
Kvalita

Jediné, co chybí z iTunes 11 je streamování hudby služba. iCloud umožňuje uživatelům možnost stahovat skladby na místě, ale je streamovat. Neexistuje žádná předplacená služba v iTunes konkurovat likes Spotify, RDIO a Xbox hudby. Je to jen otázka času, než Apple vydal svůj vlastní hudební službu předplatného, ​​ale to je zklamáním, že Apple nepustil ji s iTunes 11.