neděle 15. června 2014

Opera Stáhnout

Prohlížeč, který je zdarma, komplexní a inovativní

Opera je zdarma webový prohlížeč, který je rychlý, bohatý na funkce a inovativní. Daleko za Google Chrome, Mozilla Firefox a Internet Explorer z hlediska počtu uživatelů, Opera je však stejná jejích konkurentů a nabízí uživatelům prohlížeč, který je vždy v popředí technologie.

Vše, co se vám surfovat snadno
Webový prohlížeč Opera nabízí všechny funkce, které potřebujete, aby šťastně surfovat na webu. "Rychlý přístup" a "notebook" stránky jsou k dispozici při spuštění prohlížeče a nabízí snadný přístup k stránkám, které používáte nejčastěji, a ty, které jste přidali do oblíbených. Při spuštění, Opera nabízí také stránku Discover, takže můžete vždy dávat pozor na zprávy. Zobrazuje Novinky podle témat a můžete vybrat zemi a jazyk.

Opera obsahuje správce stahování, historie a soukromý režim prohlížení, takže se můžete pohybovat bez zanechání stopy. To také umožňuje instalaci rozšíření přizpůsobit své zkušenosti surfování. Zatímco zboží je mnohem menší, než je uvedeno u konkurenčních prohlížečů, najdete verzi doplňku Adblock Plus, Feedly, Pinterest, Evernote zřejmé, atd. pro Operu.

Adresa Opera bar je výkonný a umožňuje provádět vyhledávání na více vyhledávačů najednou, a zároveň mít prospěch z návrhů pro webové stránky, které se postupně objevují, jak píšete.

Vynikající design a výkon
Ergonomické možnosti Opery znamená, že můžete skončit s modelem jednoduchosti a praktičnosti. Přijaté kódy jsou velmi podobné těm, které přijala jiných prohlížečích a můžete procházet velmi pohodlně s operou. Možnosti jsou místa, kde by se dalo očekávat, že budou, a přístup a notebooky stránek Quick jsou dobře promyšlené - obecně lze říci, že rozhraní je velmi příjemné na používání.

Opera zpracovává nejnovější webové standardy k dokonalosti pomocí vykreslovací jádro WebKit. Ten také nahrazuje Presto, dům motor Opera. Toto přijetí je však přechodné a Opera by ve skutečnosti používat mrknutí renderer vyvinutý společností Google pro svou Chrome prohlížeče. Je to změna směru, který slibuje mnoho změn, vylepšení a rozšíření v budoucnu.

Kromě konstantní výkon, Opera nabízí funkčnost věnovanou pomalé připojení k Internetu. Off-Road Mode, dříve nazývané Turbo, komprimuje stránky, které poskytují rychlou navigaci, i když je sotva existuje připojení.

Pokud jde o rozhraní, Opera je přátelský a přijímá moderní styl s velkým navigační oblasti. Jeho vzhled je možné přizpůsobit s tématy a můžete přidat vlastní osobní kontakt.