neděle 15. června 2014

Adblock Plus (Internet Explorer) Stáhnout

Adblock Plus je nejvyspělejší blokování reklam pro prohlížeče. Máte už dost s inzerenty porušuje vaše prohlížení webu? Jednoduše nainstalujte rozšíření a všechny obtěžující reklamy budou automaticky blokovány z internetu. Blikající bannery, vyskakovací okna, video reklamy na YouTube a Facebook reklamy: rozšíření Adblock Plus bude automaticky odstranit nežádoucí reklamy ze všech webových stránek, které navštívíte. Chcete více? Můžete snadno aktivovat další funkce, o ochraně osobních údajů a zabezpečení, jako je sledování a ochranu malware.

Instalace addon Adblock Plus do vašeho prohlížeče trvá pouze několik sekund. Stačí kliknout na tlačítko "Instalovat pro prohlížeč" nahoře a potvrďte instalaci kliknutím na tlačítko "Přidat". Vezměte prosím na vědomí: prohlížeč zobrazí varování, že Adblock Plus lze přístup k datům na jakékoliv webové stránky, které navštívíte. Toto je standardní varování pro rozšíření prohlížeče běžící na každé kartě. Slibujeme, že nikdy neshromažďuje žádné údaje o vás.

Add-on je vyvíjen komunitou open source a zdarma k použití pro každého. S více než 10 milionů uživatelů, to je jeden z nejpopulárnějších rozšíření pro prohlížeče.