neděle 15. června 2014

Plants vs Zombies Stáhnout

Zahradnictví zrovna nebezpečně nemrtvé

Plants vs Zombies je zábavná a jednoduchá hra, kde musíte bojovat nemrtvé s neobvyklou zbraní, rostliny, které rostou ve vaší zahradě.

Vlastnosti
Plants vs Zombies není pochyb o tom trochu jinak. Hordy zombie chtějí jíst svůj mozek a bude dělat vše pro to, aby se do vašeho domu. Budete se setkat s celou řadu zombie, od běžného nemrtvých, na ragby hráčů, potápěči a tanečníků.

I když budete muset použít strategii a taktiku, jak přežít, každých několik úrovní, Plants vs Zombies se rozešla s mini-hry, jako je bowling, i když budete mít ořechy na míč a zombie, místo kolíků. Tyto a další problémy bude vydělávat body, které můžete použít později koupit nové druhy rostlin nebo zlepšit ty, které již máte.

Kromě původního režimu dobrodružství, Plants vs Zombies přichází s ostatními druhy, aby vás bavit celé hodiny. V režimu Survival, budete muset bránit sami z nekonečné hordy zombíků, takže si můžete vyzkoušet, jak dlouho jste naposledy, zatímco v režimu Zen Garden, budete mít čas na odpočinek a starat se o vaše rostliny před vámi těžit z výhod vaše zahradnické dovednosti.

Chcete-li chránit před zombie, budete mít mnoho květin a zeleniny z čeho vybírat: střeleckých květiny, ořechy, aby zpomalit své nepřátele, nebo hub a sedmikrásky, které vám pomohou sklizeň světelné body se používají jako měnu pro růst nových rostlin. Všechny tyto rostliny napomoci tomu, aby váš domov zombie-důkaz.